Legyél a Prémium család tagja!

Idősek, gyerekes szülők, vagy olyanok, akiknek már kirepültek a gyermekei - mindegyikük életében adódott már olyan helyzet, ami negatívan befolyásolta a családi kasszát. Hogyan gondoskodhatunk arról, hogy ezekben az anyagi szempontból kényesebb szituációkban mindig legyen megoldásunk az adott problémára?



Egy ember életében csak néhány évtized az, amit aktívan, pénzkereséssel tud tölteni. Amíg felnövünk, a szüleinkre vagyunk utalva, amikor pedig már idősek leszünk, jó esetben a gyerekeink segítenek majd nekünk. Ezekre az évekre, vagy talán évtizedekre természetesen nem lehet egyetlen év alatt felkészülni.

A pénzügyi tudatosság fontos része, hogy az aktívan töltött évek alatt rendszeresen teszünk félre. Miért fontos ez? Szükség lehet például a félretett pénzre egy családi vészhelyzet esetén: például megbetegszik valaki vagy keresőképtelenné válunk, nem beszélve arról, hogy egyszer bizony meg is öregszünk majd.

Prémiumosként viszont nemcsak a családunkra vagy saját magunkra számíthatunk. A Prémium Magyarország egyik legnagyobb taglétszámú pénzügyi közössége, és a közösségnek óriási ereje van. Ennek a közösségnek köszönhető például, hogy hozzáférhetünk egy olyan szolidaritási alaphoz, amely súlyos betegség esetén akár egymillió forint anyagi támogatást is nyújthat a bajba jutott pénztártagoknak.


A Prémium Egészségpénztár közösségéhez tartozni többet jelent, mint egyszerűen megtakarítani, és bezsebelni az adókedvezményeket. Prémiumosként kincset őrzünk: a saját és a családtagjaink egészségét. A Prémium nem csak a spórolásban segít, hanem az egészségmegőrzésben is. Értünk, a mi tájékoztatásunkat szem elől tartva egészségrovatot csinál, videósorozatban bont ki egy-egy, a tagokat jobban érdeklő témát. Megszervezi, hogy az átlagosnál sokkal gyorsabb, magánegészségügyi ellátáshoz jussunk, emellett pedig nyereményjátékokkal is ösztönzi tagjait a megtakarításokra.

Az egészségpénztár tagjává válni nem ördöngős dolog, néhány kattintással online is lehet csatlakozni. A tagság nem jár semmilyen extra kötelezettséggel. Biztos vagyok benne, hogy senki nem fog megharagudni azért, ha elmondom neki, hogy például csodakártyával visszaigényelheti a családi patikába befektetett pénz jelentős részét, vagy hogy a hosszú, sokszor hónapokig tartó várakozási idő helyett napokon belül, jelképes áron juthat az egyébként akár több százezer forintot kóstáló képalkotó eljárásokhoz, diagnosztikához. Sőt, ajánlással most még egy nyereményjátékban is részt vehetnek a pénztártagok.

A pénztár ereje a közösségben rejlik. A család a legkisebb, és Prémiumos szempontból egyben a legnagyobb közösség is, hiszen a pénztártagok mind egy nagy családot alkotnak. Mi köti össze őket? Többek között az egészség- és pénzügyileg is tudatos megoldások. A család egy életen át segíti tagjait - a születéstől egészen az időskor végéig, a Prémium pedig ezalatt az idő alatt végig képes anyagi támaszt nyújtani.


A bejegyzés első részét itt találod.